'n Model vir die ontwerp, implementering en evaluering van programme vir landelike, mikro inkomstegenereringsprojekte (Afrikaans) - Trollip, A.M. (University of Pretoria, 2013)
Dissertation (MConsSc)--University of Pretoria, 2005.