'n Ondersoek na die ontwikkeling van artikulasie by die Afrikaanssprekende kind met die oog op die opstel van 'n geskikte artikulasietoets (Afrikaans) - Pienaar, P. de V. (University of Pretoria, 2013)
Dissertation (MA)--University of Pretoria, 2009.