Die behoeftes van adolessente dogters in ’n kinderhuis ten opsigte van geslagtelike opvoeding - Prinsloo, Christina Elizabeth (University of Pretoria, 2013)
Dissertation (MSD (Play Therapy))--University of Pretoria, 2006.