Praktykmodel vir egskeidingsevaluering : 'n sistemiese perspektief op die belange van die minderjarige kind by sorg en kontak (Afrikaans) - Delport, C.S.L. (University of Pretoria, 2013)
Thesis (DPhil)--University of Pretoria, 2008.