’n Kwalitatiewe studie na die rol van massa-toename in die vroeë-adolessente dogter se belewenis van die self (Afrikaans) - De Klerk, Helena Maria (University of Pretoria, 2013)
Thesis (PhD)--University of Pretoria, 2009.