Title 'n Prakties-teologiese model vir die verhouding Ou Testament/Nuwe Testament (Afrikaans) - Vos, C.J.A. (Casparus Johannes Adam), 1945- (University of Pretoria, 2013)
Thesis (DD (Practical Theology))--University of Pretoria, 2007.