Die pastorale begeleiding van gesinne waarin kindermishandeling voorkom : 'n narratief-gesinsterapeutiese perspektief (Afrikaans) - Muller, Julian C. (University of Pretoria, 2013)
Thesis (PhD (Practical Theology))--University of Pretoria, 2007.