’n Regsvergelykende ondersoek oor aanneming met besondere verwysing na die regte van die natuurlike vader en die kind se reg op die afkomskennis (Afrikaans) - Davel, C.J. (University of Pretoria, 2013)
Dissertation (LLM)--University of Pretoria, 2010.