Die invloed van selenium en β-karoteentoediening op geselekteerde plasmaparameters en die dragtigheidsyfer van ontvangerkoeie tydens embrio-oorplasing - Bertschinger, H.J. (Hendrik Jan) (University of Pretoria, 2013)
Dissertation (MMedVet)--University of Pretoria, 2000.