Instruksionele ontwerp van ‘n afstandsonderrigprogram vir gehoorapparaat akoestici (Afrikaans) - Hugo, Rene (University of Pretoria, 2013)
Thesis (DPhil (Communication Pathology))--University of Pretoria, 2006.