‘n Optimale nitraat (NO3-) konsentrasie reeks om stikstoftoedieningshoeveelhede op aartappels (Solanum tuberosum L.) te voorspel (Afrikaans) - Steyn, Joachim Marthinus (University of Pretoria, 2013)
Dissertation (MSc(Agric))--University of Pretoria, 2010.