Monumente en gedenktekens opgerig tydens die simboliese ossewatrek en Voortrekkereeufees, 1938 (Afrikaans) - Van Heerden, Marie (University of Pretoria, 2013)
Dissertation (MHCS)--University of Pretoria, 2008.