Streservarings van die onderwyser met betrekking tot leerders met gedrags- en emosionele probleme in die klas (Afrikaans) - Bouwer, A.C., 1946- (University of Pretoria, 2013)
Dissertation (MEd (Educational Psychology))--University of Pretoria, 2007.