Vrouetydskrifte as sosiokulturele joernale : prominente diskoerse oor vroue en die beroepswêreld in agt vrouetydskrifte uit 2006 (Afrikaans) - Marais, Renee (University of Pretoria, 2013)
Dissertation (MA (Afrikaans))--University of Pretoria, 2007.