De reis van Sint Brandaan : 'n interpretasie van geselekteerde temas (Afrikaans) - Ohlhoff, Heinrich (Carl Heinrich Friedrich) (University of Pretoria, 2013)
Dissertation (MA (Afrikaans))--University of Pretoria, 2007.