Die invloed van 'n motories fundamentele vaardigheidsprogram op die fisieke en kognitiewe ontwikkeling van die graad 1 kind (Afrikaans) - Kruger, P.C. (University of Pretoria, 2013)
Thesis (DPhil (Human Movement Science))--University of Pretoria, 2005.