Geselekteerde tegniese skeppinge van die Tsongavrou, met spesifieke verwysing na die Tsongakraal-Opelugmuseum - Coertze, Roelof Dewald (University of Pretoria, 2013)
Dissertation (MA)--University of Pretoria, 1994.