”Ras, volk en nasie” en “Kerk en samelewing” as beleidstukke van die Ned. Geref. Kerk : 'n kerk-historiese studie (Afrikaans) - Van der Watt, P.B. (Philip Blignaut) (University of Pretoria, 2013)
Thesis (DD)--University of Pretoria, 2013.