Zum primarsprachlichen Wortschatz einer Erhebungsgruppe Deutsch-Pretorianer / Beinvloeding van die Duitse woordeskat van 'n ondersoekgroep Duitssprekendes in Pretoria - upetd@up.ac.za (University of Pretoria, 2013)
Thesis (DLitt (German))--University of Pretoria, 2006.