'n Spelterapeutiese intervensieprogram vir die versterking van die ouer-kind binding met die aggressiewe kind (Afrikaans) - Joubert, J.M.C. (University of Pretoria, 2013)
Thesis (DPhil (Social Work))--University of Pretoria, 2006.