Grondwetlike erkenning van regte ten aansien van die gesin en gesinslewe met verwysing na aspekte van artikel 8 van die Europese Verdrag vir die beskerming van die regte en vryhede van die mens (Afrikaans) - Van Schalkwyk, L.N. (Llewelyn Neil), 1952- (University of Pretoria, 2013)
Thesis (LLD)--University of Pretoria, 2010.