Maatskappybesparing in Suid-Afrika met spesifieke verwysing na die negentigerjare - 'n koste van kaptiaal en winsgewendheidsperspektief (Afrikaans) - Blignaut, James Nelson (University of Pretoria, 2013)
Dissertation (MCom (Economics))--University of Pretoria, 2005.