4Qinstruction-fragmente en ander wysheidsgeskrifte : 'n ondersoek na intertekstualiteit (Afrikaans) - Potgieter, J.H. (Johan Hendrik), 1952- (University of Pretoria, 2013)
Dissertation (MA (Semitic Languages))--University of Pretoria, 2007.