Van snyerspak tot voorskoot : analise van die veranderinge in feminisme en uitbeeldings van vroulikheid in hedendaagse televisie vanaf 1997 tot vandag (Afrikaans) - Du Preez, Amanda (University of Pretoria, 2013)
Dissertation (MA)--University of Pretoria, 2013.