Die etiese uitsprake van Jesus : apokalipties-eskatologies of eties-eskatologies begrond? (Afrikaans) - Van Aarde, A.G. (Andries G.) (University of Pretoria, 2013)
Thesis (DD (New Testament Studies))--University of Pretoria, 2006.