Sinkretisme as pluralisering en sakralisering : 'n godsdiens- en sendingteologiese perspektief - Van der Merwe, P.J. (University of Pretoria, 2013)
Thesis (DD (Science of Religion and Missiology))--University of Pretoria, 2001.