Die dekonstruksie van tradisionele probleem-realiteite in 'n plattelandse gemeenskap : 'n narratief-pastorale perspektief (Afrikaans) - Muller, Julian C. (University of Pretoria, 2013)
Thesis (PhD (Practical Theology))--University of Pretoria, 2006.