2 Kronieke 20:1-30 : die eindpunt van die heilige-oorlog-tradisie in die Ou Testament (Afrikaans) - Le Roux, J.H. (Jurie Hendrik), 1944- (University of Pretoria, 2013)
Dissertation (MA (Theology))--University of Pretoria, 2006.