Wat Emma weet (’n Roman) en ŉ Vergelykende studie van die tradisionele speurverhaal en die literêre speurverhaal met spesifieke verwysing na vier Afrikaanse speurverhale - Pieterse, Henning Jonathan, 1960- (University of Pretoria, 2013)
Dissertation (MA)--University of Pretoria, 2010.