Gestaltspelterapie met die adolessent in 'n egskeidingsituasie : 'n Maatskaplike Werk perspektief (Afrikaans) - Schoeman, J.P. (University of Pretoria, 2013)
Dissertation (MA (Social Work))--University of Pretoria, 2006.