Onwettige vreemdelinge as internasionale vraagstuk, met spesifieke verwysing na die Republiek van Suid-Afrika (Afrikaans) - Hough, Mike (Michael) (University of Pretoria, 2013)
Dissertation (MA (International Politics))--University of Pretoria, 2007.