Diversiteitsbestuur in Suid-Afrikaanse sportorganisasies (Afrikaans) - Goslin, Anneliese E. (Anna Elizabeth) (University of Pretoria, 2013)
Dissertation (MA (Human Movement Science))--University of Pretoria, 2007.