Histologiese veranderinge wat volg op distensie van die detrusor in die rot : Spraque-Dawley (Afrikaans) - Meiring, Johannes H. (University of Pretoria, 2013)
Dissertation (MSc (Anatomy))--University of Pretoria, 2001.