Leierskapstrategieë vir effektiewe selfbestuur vir graad 12 leerlinge (Afrikaans) - Ebersohn, L. (Liesel) (University of Pretoria, 2013)
Dissertation (MEd (Educational Psychology))--University of Pretoria, 2005.