Die fasilitering van optimale akademiese prestasie van die adolessent in die gesinsopvoeding (Afrikaans) - Pretorius, J.W.M.(Jacobus Willem Martinus), 1936- (University of Pretoria, 2013)
Dissertation (PhD (Educational Psychology))--University of Pretoria, 2006.