Maatskaplikewerkriglyne vir die fasilitering van gemeenskapsgebaseerde projekbestuur (Afrikaans) - Du Preez, M.S.E. (University of Pretoria, 2013)
Dissertation (MA (Social Work))--University of Pretoria, 2007.