'n Volkekundige ondersoek na die aard en ontstaansoorsake van Tsotsi-groepe en hulle aktiwiteite soos gevind in die stedelike gebied van Pretoria (Afrikaans) - Bothma, C.V. (University of Pretoria, 2013)
Dissertation (MA)--University of Pretoria, 2011.