'n Ondersoek na uitbeeldings van skisofrenie-verwante elemente in geselekteerde kontemporêre videokunswerke (Afrikaans) - Dreyer, Elfriede (University of Pretoria, 2013)
Dissertation (MA)--University of Pretoria, 2006.