Melkstoeltjies in die versamelings van die Nasionale Kultuurhistoriese Museum: ‘n ondersoek na tipologie (Afrikaans) - Le Roux, S.W. (Schalk Willem) (University of Pretoria, 2013)
Dissertation (MInt)--University of Pretoria, 2010.