Die ontwikkeling van 'n keuringsprogram met die oog op die identifisering van kandidate vir opleiding as voormanne (Afrikaans) - Smit, G.J. (University of Pretoria, 2013)
Dissertation (MA)--University of Pretoria, 2013.