'n Maatskaplikewerkondersoek na die behoeftes van beraders van kinders wat deur vigs geraak word (Afrikaans) - Yssel, J.M. (University of Pretoria, 2013)
Dissertation (MSD (Play Therapy))--University of Pretoria, 2005.