Die ontwerp en toepassingswaarde van posisie spesifieke evalueringskriteria en norme in netbal vir senior netbalspelers (Afrikaans) - Kruger, P.E. (Pieter Ernst) (University of Pretoria, 2013)
Thesis (DPhil (Human Movement Science))--University of Pretoria, 2008.