Van Calvyn na Zwingli : die vraagstuk van die kindernagmaal in die Nederduitse Gereformeerde Kerk (Afrikaans) - Wethmar, Conrad Johannes (University of Pretoria, 2013)
Dissertation (MA (Theology))--University of Pretoria, 2007.