'n Konteks vir die bepaling van 'n inhoud van 'n kursus oor die argitektuurgeskiedenis van die Suid-Afrikaanse omgewing (Afrikaans) - Fisher, Roger C. (University of Pretoria, 2013)
Dissertation (MA (Architecture))--University of Pretoria, 2005.