Die kultuurkritiese werk van N P van Wyk Louw as aanleiding tot 'n eie Afrikaanse kultuurbegrip (Afrikaans) - Grobler, John Edward Holloway (University of Pretoria, 2013)
Dissertation (MA)--University of Pretoria, 1992.