Die liminale ruimte vir inkongruensie tussen predikant en lidmaat : 'n narratief gebaseerde prakties-teologiese ondersoek in gemeentes van die NHKA (Afrikaans) - Muller, Julian C. (University of Pretoria, 2013)
Thesis (PhD)--University of Pretoria, 2010.