Dekoratiewe motiewe op Chinese porseleinskerwe uit Portugese skeepswrakke aan die Suid-Afrikaanse kus, 1552-1647 : 'n kultuurhistoriese studie (Afrikaans) - Harris, Karen Leigh (University of Pretoria, 2013)
Thesis (DPhil (Cultural History))--University of Pretoria, 2001.