Die funksie van die semantiese woordveld 'vyand' in Psalms 9 en 10 (Afrikaans) - Botha, Philippus Jacobus (University of Pretoria, 2013)
Dissertation (MA (Semitic Languages))--University of Pretoria, 2005.