Oorsprong en manifestasie van die Suid-Afrikaanse hartbees- of dakhuis : 'n kultuurhistoriese studie (Afrikaans) - Ferreira, O.J.O. (Ockert Jacobus Olivier), 1940- (University of Pretoria, 2013)
Dissertation (MA (Cultural History))--University of Pretoria, 2007.