Verkenning van die ervaring van kinderversorgers in hul rol as opvoeders van kinders in 'n plek van veiligheid (Afrikaans) - Prinsloo, Heila M. (University of Pretoria, 2013)
Dissertation (Magister Educationis (Educational Psychology))--University of Pretoria, 2006.